Moderator xdar1uNqq Opublikowano 4 Lutego 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Link do steam: Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/Aisinddnidsi/ // https://steamcommunity.com/profiles/76561199098098598/ Nick oskarżonego: pol43 smi3c, ctcy bo nmg(jakis masny) Opis sytuacji: No jak widać poziom jest wysoki, generalnie polecam logi. Na serwerze był admin takzexdddd. Dymy tez na voice czacie byly takze polecam cala mapke obejrzec Serwer: jb Data i godzina zdarzenia: 0;20 05.02.2022 rundy do 1-10 // 4-10 Dowody: demko jb urwis 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 (edytowane) Byłem na serwerze z 2/3 rundy. [GCBW] RoyaLL♛ wyszedł z serwera, gdy chciałem mu dać mute na 340 min, więc jak jakiś admin wejdzie to owego muta dostanie. Potem, gdy upomniałem kilka osób to się zrobił spokój na serwie, czyli z tego co wiem zrobił się spokój na 2/3 rundy. Szczerze to nawet nie zauważyłem, że typek miał nick POL43 SMIEC XD A co do tego co napisał ten Gruchacz to jakby tak samo tego nie zauważyłem, bo byłem zajęty upominaniem jak i prowadzeniem, więc sorry. Edytowane 4 Lutego 2022 przez PoLaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 (edytowane) W dniu 5.02.2022 o 00:46, PoLaR napisał: Byłem na serwerze z 2/3 rundy. Nie kłam nie byłeś na serwerze 2/3 rund. Byłeś od początku mapy do 12:58. W dniu 5.02.2022 o 00:46, PoLaR napisał: [GCBW] RoyaLL♛ wyszedł z serwera, gdy chciałem mu dać mute na 340 min, więc jak jakiś admin wejdzie to owego muta dostanie. Miałeś sprzeczkę z Royalem, zwyzywał Cię i wyszedł. Po jakimś czasie wbił, ale ty też byłeś na serwerze to dlaczego nie mogłeś dać mu muta? W dniu 5.02.2022 o 00:46, PoLaR napisał: A co do tego co napisał ten Gruchacz to jakby tak samo tego nie zauważyłem, To co napisał Gruchacz działo się po twoim wyjściu. W dniu 5.02.2022 o 00:46, PoLaR napisał: bo byłem zajęty upominaniem jak i prowadzeniem, więc sorry Upominaniem? Kogo? Jak jeszcze Australia był na serwerze (od początku mapy do 08:49). On upominał Royala, żeby ciebie nie prowokował/obrażał, a ty jeszcze się z nim sprzeczałeś. ???? | Prowadziłeś z 2/3 rundy. Prowadzili głównie .Kuba. i W1tuuuU (który dostał ctbana za "nie ogarnianie", według mnie się bardzo starał i powinieneś mu pomóc, a nie od razu dawać ctbana) @ naiz Kary: Gruchacz - 60 gag - obraza Goferek - 90 mute - naduzywanie Edytowane 6 Lutego 2022 przez Asko 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi