Grzechu 773 Napisano 30 Stycznia Hej zapraszam na fragmovie zmontowane @ makson. Część nagrana naszym Only Mirage 1 1 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ponczek 202 Napisano 30 Stycznia pieknie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
naviq 93 Napisano 30 Stycznia zajebiste fragmovie zajebistego gracza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chaku 2 Napisano 30 Stycznia ogolnie git ale lepiej wyrenderowac w vegasie 1080p jest slaba jakosc aktualnie + podczas monotawania wyciszyc cs bo ludzie gadaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechu 773 Napisano 30 Stycznia Niech gadają, chłopie w tle słychać Uszanowanka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uSzanowankoo 1085 Napisano 30 Stycznia Fajne przejścia :3 Aby na końcu mnie słyszymy.. i dobrze że to nie jest coś z wersji "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA UCIEEEKAAAAMYY XD" 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
#$Monster$# 936 Napisano 30 Stycznia ale bocik 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechu 773 Napisano 30 Stycznia 3 minuty temu, #$Monster$# napisał: ale bocik jak zwykle jakiś hejter do tego boostowany supremek XDD Komentarze w filmie włączone jakby chciał ktoś coś ciekawego napisać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drzymsoon 38 Napisano 30 Stycznia pieknie grzechu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
makson 255 Napisano 30 Stycznia 4 godziny temu, chaku napisał: ogolnie git ale lepiej wyrenderowac w vegasie 1080p jest slaba jakosc aktualnie + podczas monotawania wyciszyc cs bo ludzie gadaja nie dało się lepiej bo bardziej byłoby zlagowane to fragmovie, dlatego ze klipy były nagrane w 30 fpsa + 720p 3 godziny temu, uSzanowankoo napisał: Fajne przejścia :3 Aby na końcu mnie słyszymy.. i dobrze że to nie jest coś z wersji "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA UCIEEEKAAAAMYY XD" fajne przejścia bo wiadomo kto robił 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wrobel 182 Napisano 30 Stycznia (edytowane) Tylko jedno można powiedzieć KOXIK i TYLE Edytowane 30 Stycznia przez Wrobel 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chaku 2 Napisano 31 Stycznia 13 godzin temu, makson napisał: nie dało się lepiej bo bardziej byłoby zlagowane to fragmovie, dlatego ze klipy były nagrane w 30 fpsa + 720p dlatego w csie nagrywajcie nvidia geforce experience a nie obsem !!! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechu 773 Napisano 31 Stycznia nie nagrywam obsem i nie mogę nagrywać tym bo mnie zjesz 1 godzinę temu, chaku napisał: dlatego w csie nagrywajcie nvidia geforce experience a nie obsem !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heniohamulec 75 Napisano 1 Lutego dobry gracz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Australia 249 Napisano 1 Lutego Fragmovie powinno pokazywać jakieś fajne akcje a nie jak łamiesz sobie ręce próbując przeciwnika trafić. W środowisku goldów może nawet spoko fragmovie (ps filmy w 16:9 lepiej się ogląda) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechu 773 Napisano 1 Lutego 7 minut temu, Australia napisał: Fragmovie powinno pokazywać jakieś fajne akcje a nie jak łamiesz sobie ręce próbując przeciwnika trafić. W środowisku goldów może nawet spoko fragmovie (ps filmy w 16:9 lepiej się ogląda) XDDD nie wiem o czym do mnie mówisz patrząc na to że potrzebowałeś pomocy swojego chłopaka tortura żeby z takiego golda wyjść. Do tego mówisz mi, że łamie sobie palce gdy sam masz palce powykręcane w drugą stronę jak halibut morski. +Polecam wyjść na dwór bo 78h w tyg to nic nie świadczy dobrze. *Dzięki za warmika* 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fejmior 374 Napisano 1 Lutego ALE ORO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafis 131 Napisano 1 Lutego Dobre Grzesiu DOBRE!!! 1 uSzanowankoo, 1 Lutego Usuwam nie potrzebną treść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bekashi 26 Napisano 1 Lutego Pięknie grzechu oby tak dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach