HYPE_Matthew 4 Napisano 26 Stycznia Nick: HYPE _ host XD. Wiek:16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:ponieważ wchodze na serwer prawie codziennie Doświadczenie w adminowaniu:nie posiadam doświadczenia ale szybko sie ucze Jak długo gram w CS:GO?:1 rok W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:cały dzień prawie Link GT: https://www.gametracker.com/player/[BenZ] HYPE _ host XD./185.30.124.110:30000/ Znajomość SM:3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199188068434/ Mikrofon: (Tak/Nie) Mutacja głosu: tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak SchMidT, 26 Stycznia Poprawiam estetyke podania oraz przenosze do odpowiedniego działu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rajek1908 333 Napisano 27 Stycznia +gt +wiek -konto pod podanie Na Tak okres próbny proponuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
invi 231 Napisano 27 Stycznia +Nie ma z nim problemów +Pomaga nowym graczom +Wiek Jestem za okresem próbnym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KIJO 126 Napisano 27 Stycznia 9. Admin ma obowiązek posiadać na serwerze identyczny lub podobny nick do tego, który podał w podaniu. +wiek -kłamiesz z ostatnim pytaniem jestem za okresem próbnym 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fejmiorrr 346 Napisano 27 Stycznia tak +miły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crayzies 82 Napisano 27 Stycznia +miły +pomocny -konto pod podanie można dać szanse jestem za okresem próbnym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diamont 743 Napisano 27 Stycznia okres próbny -doswiadczenie +wiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasiok 236 Napisano 27 Stycznia Na tak +Miły +Pomocny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wrobel 173 Napisano 27 Stycznia Okres próbny :v +Miły +Wiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xBonio 2495 Napisano 28 Stycznia Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach