naiz 1207 Napisano 23 Stycznia Nick: naiz Imię: Kacper Wiek: 19 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Spędzam sporą ilość czasu na forum oraz brać czynny udział w jego życiu, staram się zgłaszać wszelkie rzeczy niedogodności, dzięki czemu będę udogodnieniem na zielonych. Jestem pracowity oraz sumiennie wypełniam swoje obowiązki co widać po ubt oraz jail’u. Po moich nieobecnościach widać, że nie brak mi czasu, więc dlaczego by nie próbować. Doświadczenie w moderowaniu: m@ jailbreak’a od listopada; m@ kwiecień-czerwiec +/-, powinienem dać radę patrząc na moderowanie działu jailbreak. Ile czasu poświęcam forum dziennie: Przesiaduję sporo czasu na forum, co pokazuje mój czas na nim. Staram się w wolnej chwili zerkać. Coś o sobie: Jestem Kacper znany jako naiz. Jestem z małej wsi na Śląsku, przyszły technik logistyk. Na codzień pasjonuję się kulturystyką. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Od marca zajmuje się Jail’em ogarniając administracje oraz wszelkie udoskonalenia. Dodatkowo regularnie zajmuje się skargami od dłuższego okresu. Kontakt: Steam dc: kapi#7914 1 1 2 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingu 757 Napisano 23 Stycznia Tak Ogar aktywny wie co robi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blumek 150 Napisano 23 Stycznia tak giga chad alkoholik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rajek1908 333 Napisano 23 Stycznia +aktywność +wiek +staż Na tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crayzies 82 Napisano 23 Stycznia Tak ogarnięty aktywny rozsądny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
#$Monster$# 871 Napisano 24 Stycznia takkk ogar nie toxic ogarnia forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rastafari 754 Napisano 24 Stycznia ogarnięty doświadczenie na tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Kuba_ 391 Napisano 24 Stycznia Na tak +Aktywność +Ogar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechu 711 Napisano 24 Stycznia Można Na Tak +gruby +Major JB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
naviq 93 Napisano 24 Stycznia na tak +major +ogar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kokonek 306 Napisano 24 Stycznia Zdecydowanie na tak +ma majora co przekłada się na ogarnianie komend (niektórych) które ma się jako moderator +aktywność na forum +ma majora na samym JB czyli ogarnie na luzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OnlyWin 123 Napisano 24 Stycznia (edytowane) Tak +doświadczenie +wiek -wywalił mnie z gangu na jb Edytowane 24 Stycznia przez OnlyWin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fejmiorrr 345 Napisano 24 Stycznia tak +major +doświadczenie +wiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RuteK 2339 Napisano 24 Stycznia -Konflikty, dziecinne wyzywanie, co prawda od dawna się już to poprawiło, co nie zmienia faktu, że takie sytuacje były. +zdecydowana poprawa postępowania i dzialanie na korzyść sieci +wiek +staż +m@, próbka funkcji już była -podanie brzydkie +aktywność na forum -duża ilość warnów -Nie spełniasz wymagań i to zdecydowanie, ponieważ od ostatniego warna nie minęło nawet 3 miesięcy. Właściwie wystarczył by ten jeden argument w całej mojej wypowiedzi, bo pomimo tego, że Ci to podanie przepuszczono ja uważam, że jest to zwyczajnie nie fair w stosunku do innych co je spełniają w 100%. Podsumowując prawdopodobnie dałbym Ci na Tak, bo widać, że Ci zależy, ale no tak jak mówię dla mnie to by było lekko niesprawiedliwe jakbyś miał otrzymać dlatego jestem na NIE. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy 109 Napisano 24 Stycznia Na tak ogarnia aktywność ma dobra na forum +wiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tartuniko 90 Napisano 24 Stycznia Na tak Jeden z lepszych majorów Ogarnia forum Jest często na forum i uczestniczy w nim aktywnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uSzanowankoo 1075 Napisano 24 Stycznia - Dramy - Czasami dziecinne zachowanie - Estetyka podania - "Zignorowany" punkt regulaminu o otrzymaniu warnów w regulaminie rekrutacji. - Są lepsi kandydaci Na nie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ponczek 191 Napisano 24 Stycznia na tak + naiz + ogar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PoLaR 115 Napisano 24 Stycznia Na tak +Szef totalny +Szef wszystkich szefów +Ogar 100% +Zawsze pomoże +odjebany Staż Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diamont 743 Napisano 24 Stycznia Tak +ogarnia +wiek +doświadczenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasiok 236 Napisano 24 Stycznia 4 godziny temu, PoLaR napisał: Na tak +Szef totalny +Szef wszystkich szefów +Ogar 100% +Zawsze pomoże +odjebany Staż Szef totalny bo ci dał admina XD i nie przeklinaj Jestem na TAK +Wiek +Doświadczenie +Staż -konflikty -esestyka podania 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiceOne 846 Napisano 26 Stycznia (edytowane) na tak jedyny słuszny kandydat ze wszystkich obecnych od początku majorowania cały czas angażuje się w serwer i nie zaniedbuje swoich obowiązków także jako UBT duża aktywność, staż tez git a na to co działo się tam wcześniej to nie ma co patrzeć raczej bo większość z obecnych ludzi posiadających rangi na as ma swoją gowno historie i każdemu można by nasrać za plecy, elo Edytowane 26 Stycznia przez l-_VOID 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomSoneK 415 Napisano 28 Stycznia Na nie - nie spełniasz wymagań (Warn) - są lepsi kandydaci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xBonio 2483 Napisano 29 Stycznia Działamy na JB ok 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xBonio 2483 Napisano 29 Stycznia Aplikacja została odrzucona. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach