Dixit1337 Opublikowano 20 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Nick:FenomenaL Nick oskarżonego:Kostek Serwer: Deathrun v1 + klasy Opis sytuacji:Oskarżony nie służnie z mutował gracza o Nicku Chappi ,ponieważ dostał on muta za "podpowiadanie" gdyż Chappi powiedział swojej drużynie [ct jak był w ct] ,że terrorysta ma ileś tam hp. Czytałem w regulaminu serwerach i nie ma muta za "podpowiadanie",albo nie zaułażyłem podpunktu. Serwer: Deathrun v1 + klasy Dowody:Niestety nie wiem jak znaleść demka lub cos takiego,więc proszę o sprawdzenie w logach Dane "deathrun_bananaland_v1" Godz. 9:10-9:20 Dziękuję i mam nadzieję,że będzie ona wyjaśniona. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 20 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 (edytowane) Przeprosiłem go i dałem unmuta. Aha i jeżeli osoby ktore chca to sprawdzic to mają dokładny link do dema bo widac ze kolega nie potrafi nawet dema znalezc ^^ https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=3036&download=auto0-20190319-091027-843830007-deathrun_bananaland_sn2-_PL_____ArenaSkilla_____DeathRun_Klasy__v1______ws__knife__LiveServer.pl-0933.zip Mam stosowac sie do taryfikatora wszytkich serwerow. I jest tam mowa o podpowiadaniu, lecz źle to zrozumialem i zbyt szybko zareagowalem. Edytowane 20 Marca 2019 przez Kostek* aa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Z tym podpowiadaniem uważajcie, jak ktoś żyje i podpowiada to nic, ale jak jest trupem to mutujcie, kostek uważaj następnym razem jak dajesz muta. Sprawa została wyjaśniona. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi