Skocz do zawartości

[Odrzucona]skarga

Udostępnij

Serwal

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/id/jokercio2009/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/id/wrubelki

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Wróbeł
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) jest graan mapa maps 3 i uciekam przed graczem o nicku mrved i jeszcze gram ta mape drugi raz przypadkowo przelecialem przez txt ktore zabijaja i admin dal mi bana chociaz ze gram ta mape 2 raz i nie wiem gdzie sa txt
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)HNS

Data i godzina zdarzenia:22:18 ok
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia)nie ma jeszce aktualnie demka ztego zdarzenia bo pisze to odrazu po banie

uciekłeś mervedowi na txt i zginąłeś , on ci nie wybaczył i dostałeś bana na 1 godzinne , nie było cza wlatywać na txt :/, na pewno nie grałeś z 2 razy tej mapy bo pamiętam ze ci mówiłem ze tam są txt.

nwm po co ta skarga  :I

Edytowane przez Wrobel

Akcja z demka: 09:00 - 11:20 (przybliżone czasy)

Gracz Serwal wszedł do kryjówki znajdującej się nad mapą, później szukając wyjścia przez przypadek wyskoczył z niej i przeleciał idealnie obok "txt". Wrócił w to samo miejsce.

Gdy szukający zaczął go gonić wleciał w tekstury i zginął.

Serwal zapewniał, iż grał tą mapę 2 raz, ale gdy Admin Wróbeł przekazał graczowi, że uciekł przed killem i nie grał tej
mapy 2 raz. Po usłyszeniu słów admina, Serwal od razu chciał "przekupić" gracza MRVED, oferując mu kredyty, aby ten wybaczył mu.

Z tego co usłyszałem od graczy na serwerze owa mapa nie jest zbyt lubiana i grana co mogłoby skłaniać 
się ku niewiedzy Serwala o tej strefie. Ale widząc, gdy wypadł z kryjówki oraz idealnie przeleciał
obok "txt", uznaję to iż ban był słuszny.
@ DOMINO Według mnie do odrzucenia, ale to ty decydujesz.

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności