Yeti00 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) - Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) - Nick oskarżonego:(Nick osoby, na którą składasz skargę) ToruT Opis sytuacji : Otóż admin ToruT rozpoczał zabawe w katyń , gdy doszło do mnie zapytałem go czy celuje mnie, odpowiedział że nie . Zgodnie z regulaminem ct nie może kłamać nie ma wyjątku co do zabaw. Gdyby nie odpowiedział na moje pytanie i mnie zabił bo ja nie odpowiedziałem nie było by problemu pozdrawiam . Cytat Katyń - prowadzący celuje w jednego więźnia i pyta się go, lub innego więźnia, czy strzelać. Jeżeli wybrana osoba odpowie twierdząco ("tak"), wówczas prowadzący strzela w celowaną osobę. jeżeli odpowiedź jest negatywna i brzmi ("nie"), wówczas prowadzący zmienia osobę, lub zostaje przy tej samej i powtarza schemat od początku. Natomiast gdy mu to powiedziałem jako admin zachował się chaniebnie i powiedział do mnie jebać cie . Nie jest to 1 sytuacja gdzie admin nie zna regulaminu . Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb Data i godzina zdarzenia: mapa rozpoczeła się 15:10 16 stycznia około nie ma jeszcze demka więc nie mam pewności Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) Demko jb_hogwarts_fix2 bodajże 1 lub 2 runda 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Ct nie może kłamać w takiej sytuacji.@ ToruTzachowaj kulturę następnym razem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi