Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga :/

Udostępnij

Siwy

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/profiles/76561198256629021/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/id/AdiKropka/

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) ADI i jeszcze jeden admin ale nie pamietam jaki
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Easy daje zabawe po otwarciu cel, Osoby się wyzywają na serwerze a admini na nic nie reagują.
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB

Data i godzina zdarzenia: 9 Stycznia mapa jb_finland
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demko  od 22 do 22:22

Rozpiska:

Spoiler

03:59-04:20 - Roker przeszkadza w prowadzeniu używając mikrofonu Polarowi. 
04:14 - Gracz szkrim powiedział "tylko mnie ku*wa zabijesz".
04:16 - Admin Adi zwraca uwagę dla szkrima.
04:23 - Ten sam admin zwraca uwagę dla rokera.
04:35 - Na serwer wbija Major Admin Naiz.
11:14 - Naiz wychodzi.
12:31 - Admin Mistrixon wychodzi z serwera.
13:01 - Warden xEasy66 wydał polecenia "Bezruch na środku celi, patrząc się w dół"
13:29 - Gracz xEasy66 zabija Adiego za to, że według niego nie patrzył się w dół (Adi patrzył się w dół)
13:31-13:58 - Adi kłóci się z Wardenem, że zrobił freekilla oraz pyta się go czy może się zrespić
chociaż, sam wiedział że to było fk.
16:53-17:58- Gracz NoySey użył doublejumpa, Warden patrząc się na niego nie zauważył tego. Gdy gracze z przeciwnej drużyny 
wyszli za boisko xEasy66 od razu ich zabił. Zero reakcji od innych adminów z wyjątkiem Adiego. Admin powiedział dla prowadzącego
jeśli ich nie zabije ma faworyzacje, ponieważ oboje użyli doublejumpa. Gracz ShizerxXx widział zaistniałą sytuację dosyć dobrze, ale
jego tłumaczeniem było "nie wiedziałem, że nie mogą". Osoby będące w Ct nie zabiły owych graczy nawet po potwierdzeniu przez innego ct
oraz admina. Admini nie nadali, żadnej kary dla ct za to wydarzenie.
20:00 - xEasy66 zapomina o życzeniu z wcześniejszej rundy, wydaje polecenia oraz otwiera cele.
20:19 - Warden włączył zabawę "KillDay" po otwarciu cel i wydaniu poleceń.
20:25 - Gracz Siwy przekazał dla adminów, iż xEasy powinien dostać ctbana. Admini nie zareagowali.
25:48 - Gracz delta uderzył secret, został zabity. Nie wiedział za co zginął oraz zapytał się obrażając "za co mnie zabiłeś ku*asie". 
Admini nie reagują.
27:36 -  Delta dostaje muta na 300min za "obrazę/nadużywanie/ucieczkę"
29:40 - Z serwera wychodzi admin Polar.
31:48 - Z serwera wychodzi admin Strachu.
31:50 - Adi podczas zabawy kampił w oneway'u, z którego zabił jednego z graczy
33:07-33:45 - Roker nadużywa mikrofonu. Admin nawet nic nie powiedział, aby ten przestał.

Kary:

xEasy66 - 210 ctban - włączenie zabawy po otwarciu cel/faworyzacja
roker - 120 mute - nadużywanie mikrofonu
ShizerxXx - 90 mute - nadużywanie mikrofonu
ShizerxXx - 120 ctban - faworyzacja

Z tego co dowiedziałem się od osoby będącej na serwerze w tamtym momencie gracz El Patron wyzywał na chatcie (niestety na demku nie pokazuje chatu :v)

A co do Adminów:

(Pod uwagę nie brałem Mistrixona, ponieważ wyszedł on po jakiś max 2 min od momentu wyjścia majora)

@ AD1:

Adi nie zawsze zwracał uwagę dla graczy będących wtedy na serwerze oraz z tego co jest w SB gracze xEasy66 oraz ShizerxXx nie dostali ctbanów za faworyzację. W sytuacji z freekillem 
nie wiem dlaczego Adi się z nim kłóciłeś zamiast się zrespić, a potem pytałeś czy możesz to zrobić (xD). Zrespiłeś siebie w ścianie, więc poprosiłeś ich, żeby ciebie zabili. A ty się nie wiem dlaczego nie zrespiłeś używając sm_admin oraz zakładki "Hostis" (Nie wiem jak to się pisze, ale w sm_admin jest pod przyciskiem 4).

@ Strachu oraz @ PoLaR:

Strachu oraz Polar mieli tzw. wywalone i nie chciało im się praktycznie robić nic.

Polar był wtedy nowym adminem więc, mógł nie wiedzieć jak się zachować.

Strachu nic kompletnie nie zrobiłeś nadałeś muta na 300 min później gaga. Nie chciało ci się nawet ruszyć palca na przycisk do mówienia by uspokoić graczy.

Dla graczy kary zostaną nadane. W sprawie z adminów zostawiam to dla @ naiz :pepeLove:

Edytowane przez Asko
  • Lubię to! 1
  • Smutne. 1
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności