Sanz 4 Napisano 8 Stycznia Nick: Sanz Wiek: 15 (zaraz 16) Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Uważam, że byłbym dobrym kandydatem na admina, ponieważ znam wiele osób na serwerze, dzięki czemu mógłbym uniknąć kłótni, albo nawet miałbym możliwość ich szybkiego rozwiązania. Gdy nie ma adminów na serwerze jest spory problem, bo robi się bałagan i nie da się w spokoju pograć przez np. randoma co puszcza muzykę (choć można go wyciszyć to i tak trolluje gierkę), czy innych graczy niestosujących się do regulaminu. Uważam rówież, iż każda pomoc się liczy, stąd moja obecność na pewno pozwoliłaby odpocząć innym adminom, którzy też nie mają łatwo. Jestem pełny sił, zawsze daję z siebie 110% i jestem świadomy obowiązków admina, stąd moje mniemanie o racji, którą tu zawarłem. Doświadczenie w adminowaniu: Nie byłem administratorem na żadnym serwerze CS:GO, choć mam trochę doświadczenia w innych grach. Co prawda nie był to długi staż, choć uważam, że trzeba się przełamać i pójść w nieznane. Jak długo gram w CS:GO?: Licząc inne konta w CS'a gram już od 5 lat (licząc z 2022 to będzie mój 6) sporo czasu poświęcałem na turnieje, lecz już od prawie 3 lat chętnie gram na serwerach społeczności. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 17-24/1, w weekendy dłużej. Link GT: GT #1 GT #2 (ogólnie przez to, że zmieniałem gangi mam kilka pseudonimów na GT, więc to link do mojego konta, gdzie podpięte są wszystkie: profli GT ) Znajomość SM: 4/10 (to kwestia czasu, ale będzie to 6/10, uczę się jeszcze) Link do profilu Steam: Steam Mikrofon: Tak, posiadam mikrofon. Mutacja głosu: Tak, przeszedłem mutację. Czy przeczytałem regulamin Admina? Tak, uważnie przeczytałem regulamin Admina i zapoznałem się z nim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek_ 486 Napisano 8 Stycznia na nie -nie ogarniasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Australia 229 Napisano 8 Stycznia Na tak - ogarniasz wbrew temu co pewien pan napisal - jak na 15 lat super kot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechu 711 Napisano 8 Stycznia 2 minuty temu, Australia napisał: Na tak - ogarniasz wbrew temu co pewien pan napisal - jak na 15 lat super kot xd. Na Nie -kido -mental -nie ogarniasz -czarna lista u dobrych chłopaków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
naviq 93 Napisano 8 Stycznia na nie - nie ogarniasz - aktywnosc - Jest na bl giga chadow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fejmiorrr 345 Napisano 8 Stycznia nie -blacklista giga czaduf -nie ogarnaisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasiok 236 Napisano 8 Stycznia Na TAK Dosyć stary gracz JB +Wiek +Sm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ToruT 1032 Napisano 8 Stycznia 4 minuty temu, naviq napisał: Jest na bl giga chadow 17 minut temu, Grzechu napisał: czarna lista u dobrych chłopaków Fajny powód, za takie powody to waeny powinny być Jestem na tak. Ogarnia, aktywność nie jest zła, spoko się gada. 1 uSzanowankoo, 9 Stycznia Może wkrótce :v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Move 102 Napisano 8 Stycznia Na nie Gerni -nie znam cie -grasz tu max pare dni - nie ogarniasz 2 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy 109 Napisano 8 Stycznia na tak ogarniasz masz mutacje sm jest git 30 minut temu, Akemi napisał: Na nie Gerni -nie znam cie -grasz tu max pare dni - nie ogarniasz to Dlaczego ty napisałeś podanie grając tu pare dni? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanz 4 Napisano 8 Stycznia Godzinę temu, Akemi napisał: Na nie Gerni -nie znam cie -grasz tu max pare dni - nie ogarniasz ciekawe, jak pierwszy raz tu chyba w 2019 grałem i z 2 przerwami regularnie gram, poza tym kim ty jesteś, aby wysuwać tak śmiałe stwierdzenie "nie znam Cię". Mówi człowiek, który założył konto w grudniu. Nie chcę Cię obrazić, ale skoro mnie nie znasz, to skąd wiesz, że nie ogarniam? 1 naiz, 8 Stycznia Nie wypowiadaj się w swoim podaniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tartuniko 90 Napisano 8 Stycznia Na tak -mutacja -sm Na nie -Zbyt małe zapoznanie się z community jb 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingu 757 Napisano 8 Stycznia Na nie nie ogar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIKUS 102 Napisano 9 Stycznia bierzecie go NA TAK +aktywnosc +mily +żartowniś, przyjemny w rozmowie +ogarnia +sm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
watazka 42 Napisano 9 Stycznia Na nie: -Nie ogarniasz -Naduzywasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alanjaroszewski123 0 Napisano 9 Stycznia NA TAK aktywnosc ogarniasz fajnie sie gada mily Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PoLaR 115 Napisano 10 Stycznia Na nie -Wczoraj na clouds się wykazałeś totalnym nie ogarem -sm -wiek -naduzywasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenaru 124 Napisano 10 Stycznia nie -blacklista giga czaduf -nie ogarnaisz -padnie mu psycha przez ludzi na jb -nie znasz legend arenyskilli 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diamont 743 Napisano 10 Stycznia Nie -brak doświadczenia a to jest jb(zoo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blumek 150 Napisano 12 Stycznia no tak średnio ogarniasz na nie narazie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
naiz 1207 Napisano 13 Stycznia Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach