Move 102 Napisano 7 Stycznia (edytowane) Nick: AkemiWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem bardzo aktywnym graczem, wydaje mi się ze nawet można rzec ze najaktywniejszym i staram się utrzymać kulturę i spokój, jestem pomocny.Doświadczenie w adminowaniu: dwa lata na innej sieci Na drJak długo gram w CS:GO?: 7k godzin 5latW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 8:50-6:00Link GT: https://www.gametracker.com/player/[LIA] Akemi/185.30.124.110:30000/Znajomość SM: 3/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199228928345/Mikrofon: Tak Mutacja głosu: NieCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Edytowane 7 Stycznia przez Akemi 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crayzies 82 Napisano 7 Stycznia Można dać szansę na okresie próbym +aktywność +Wiek -mutacja 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
invi 231 Napisano 7 Stycznia +Wiek + Doświadczenie +/- Aktywność (minus dlatego, że aktywność jest nabijana na pusto tzn. siedzisz gdy serwer jest pusty) + Pomocny Można dać szansę ...jestem za okresem próbnym . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomonto 61 Napisano 7 Stycznia Jestem za daniem okresu próbnego. Jest to aktywny gracz, który jest dosyć kulturalny, nie sprawia większych problemów i jest bardzo aktywny. Dodatkowo widać, że temu graczowi bardzo zależy na posadzie admina. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fejmiorrr 345 Napisano 7 Stycznia (edytowane) ta +Doświadczenie Edytowane 7 Stycznia przez fejmiorr 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
#$Monster$# 871 Napisano 7 Stycznia Nie - sztuczna aktywność nie ma szans że siedzisz po 13h dziennie -atencja -malo grasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blumek 150 Napisano 7 Stycznia (edytowane) Nie nie ogarniesz zachowanie Edytowane 7 Stycznia przez blumek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenaru 124 Napisano 7 Stycznia nie -konfident na blumka -mutacja -zachowanie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diamont 743 Napisano 7 Stycznia okres próbny +aktywność -mutacja 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechu 711 Napisano 7 Stycznia 38 minut temu, Kenaru napisał: nie -konfident na blumka -mutacja -zachowanie Na Nie -zachowanie W sumie to ona cię już podsumowała xDDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uSzanowankoo 1075 Napisano 7 Stycznia (edytowane) Na tak, + Aktywność + Doświadczenie Na nie, - nabijanie sztuczne aktywności [chodzenie w kółko na serwerze] i to innym niż składałeś podanie. Prawdopodobnie szykowanie aktywności na podanie DRv1 / DRv2. Chętnie bym pobrał kilka demek jeszcze w celu weryfikacji jak biegasz na serwerze Edytowane 7 Stycznia przez uSzanowankoo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malcuch 1155 Napisano 7 Stycznia Na tak +aktywność -brak mutacji 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
naviq 93 Napisano 7 Stycznia na nie -pisze nie potrzebne skargi na blumka -zachowanie -nabija se pusta aktywnosc 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KIJO 126 Napisano 7 Stycznia na nie -atencja -spamisz wszędzie gdzie można tylko żeby cie zauważono -nabijanie pustej aktywności +kultura 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Kuba_ 391 Napisano 7 Stycznia Na nie -sztuczna aktywność -zachowanie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel 81 Napisano 7 Stycznia Na nie -sztuczna aktywność (nabijanie gdy jest pusty serwer) -szukanie atencji na wyższym poziomie -mutacja -zachowanie -nowe konto steam (22 grudnia) co się stało z poprzednim? -nie ogarniasz -prowokacje 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenlipton 2 Napisano 7 Stycznia na tak bardzo aktywny i miły gracz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xEasy66 107 Napisano 7 Stycznia mozna dac szanse + aktywnosc +/- zachowanie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AD1 2 Napisano 7 Stycznia Można dać szansę + Aktywność +/- wiek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiczuMily 605 Napisano 7 Stycznia Nie -zachowanie -nabijanie aktywności -prowokacyjne treści 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Australia 229 Napisano 7 Stycznia (edytowane) Spoiler nie zachwujesz się jak clown a i wiem ze tu nie gram, ale myśle ze tacy dziwaczni ludzie nie zasługują na admina dzisiaj gag i ctban Edytowane 7 Stycznia przez Australia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomSoneK 415 Napisano 7 Stycznia Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach