#$Monster$# Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)- Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)- Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)Australia Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) dal mi ct bana za skarge a zadnej nie bylo Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb Data i godzina zdarzenia: 17:50 20-12 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demko/sb/skargi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 podobno z tej skargi, za niewykonywanie życzenia@ TomSoneK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 ctbana dostałeś za niewykonywanie życzenia jak supreme miał życzenie i przejął nad wami kontrole i dał bezruch to nie słuchałeś jego poleceń a nie ma tego w skardze ponieważ zapomniałem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Sory tomsonek napisał na adminowym żeby ci nadać nie karajcie ja tylko robię co mi każą 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi