realfejmior Opublikowano 18 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/id/fejmiorrr1337/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)- Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)ADI Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)Adi totalnie nic nie robi 2-3 osoby byly 2 mapy w ct podrzad i nic z tym nie robi jeszcze daje BANA zamiast ctbana za fk Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)JB Data i godzina zdarzenia: ok 18 mapa jail_xmf Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) screenshot z konsoli gdzie adi daje bana na 600 minut za fk 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AD1 Opublikowano 18 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 4 godziny temu, Fejmiorr napisał: Adi totalnie nic nie robi 2-3 osoby byly 2 mapy w ct podrzad i nic z tym nie robi Sprawdziłem kolejkę była pusta więc nie wiem po co te osoby miały by wyjść po czym była zabawa sprawdziłem kolejkę była wtedy doszła osoba do kolejki dwie osoby z ct zaczęły się wyzywać oraz prowokować wiec dałem im muta poczym wyszli z ct. Więc nie wiem w czym masz problem. 4 godziny temu, Fejmiorr napisał: jeszcze daje BANA zamiast ctbana za fk Co do tego to dałem mu bana za fk i mk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi