#$Monster$# Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)- Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)- Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)salwa Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) nie ogarnia i fk pierwsza sytuacja antek(ay) poszedl na black&yellow jak mial fd i zabil go przeszkadzanie bo on tam chcial isc XD druga sytuacja jak chcailem fd ja setka i kuba wszystcy z !p i lr powiedzial ze sie zgadza. po czym wzialem lr a on powiedzial ze bez lr to powiedzialem niech mnie zabije na co on mnie zabil i powiedzial ze wzialem buntownika i nie dostane nic Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb Data i godzina zdarzenia:16-12 19:10 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demko z podanej wyzej godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 17 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 salwa - nieogarnianie - 60 ctban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 17 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi