Fay Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 yo, nie wiem czy to sie tam zalicza pod grafike ale chcecie to ocenicie 7w7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Fajne ale strasznie "oczojebne" na przyszłość dawaj mniej takich mrugających efektów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Dobry montaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Epilejpsa, spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fay Opublikowano 17 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 wlasnie o to mi chodzilo zeby byly takie "epileptyczne" efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Jest spoczko, mi sie tam podoba Nagato=PRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Fajne tylko trochę za dużo tych efektów bo nie dość że w niektórych momentach trudno było coś dostrzec to jeszcze można przy tym dostać epilepsji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Fajno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyra Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi