Skocz do zawartości

[Przyjęta]jestem placzek wiec skarga

Udostępnij

#$Monster$#

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) -

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)-

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) olixen
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) nie dal polecen powiedzial 3 2 1 0 i zrobil sporo fk 
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb

Data i godzina zdarzenia: 10-12 21:30
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) jb dust 21:30 runda 1-1

Dodatkowo:  Mapa 23:10 - nie ogar fk wyzywanie

Edytowane przez uSzanowankoo
  • Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 3

Dodaję na prośbę autora skargi: Mapa 23:10 nie ogar fk wyzywanie

Przez uSzanowankoo,

Dodam od siebie żeby nie pisać 2 posta, po 1 polecam obejrzeć całą mapę do końca szczególnie 2-5 runda. Ogólnie giga beka na serwerze. Gang usa, jak zwykle śmietanka towarzyska. Info, beczka, faworka itd. Dodam też że admin gustaw z tego gangu pewnie po raz koleny daje info itd bla bla szkoda pisania pozdrawiam. Ogólnie polecałbym przywrócenie paru perm ctbanów/banów 

1 ss w czasie gdy była 1 reakcja gdzies 4 runda, 2 ss z ts 

image.png

20346301.535000004_image.png

Edytowane przez MiczuMily
  • Smutne. 1
  • Haha! 6

Gdy wychodziłem z celi powiedziałem "bezruch do odwołania, bezruch do odwołania" powtórzyłem  więc nie musiałem ponownie mówić tych poleceń. To, że był młyn na serwerze to nie moja wina, robiłem polecenia jako warden. 

sytuacja do micza. Bczyy napisał wolniej o jedną setną sekundy od pabixona. Teraz nic nie powiedziałem do Niego i żadne info nie powiedziałem więc miczuu po ch*j pierdolisz farmazony bo zostałeś freekillowany xdddd, a  i miczu to że osoby sobie rozmawiają w grupce na ts to nbie znaczy ze bedziemy sobie podawac infa itd na serwerze to ze ty nie masz takiej grupki to nie musisz plakac o to xddd

image.png

4 minuty temu, MiczuMily napisał:

Dodam od siebie żeby nie pisać 2 posta, po 1 polecam obejrzeć całą mapę do końca szczególnie 2-5 runda. Ogólnie giga beka na serwerze. Gang usa, jak zwykle śmietanka towarzyska. Info, beczka, faworka itd. Dodam też że admin gustaw z tego gangu pewnie po raz koleny daje info itd bla bla szkoda pisania pozdrawiam 

1 ss w czasie gdy była 1 reakcja gdzies 4 runda, 2 ss z ts 

czego ty chcesz ode mnie, podaj mi moment gdzie ja daje info gdziekolwiek ? Slowo ch"j mi w dupe pabixon napisal prawie rowno z druga osoba.Gramy sobie razem wiec nie bedziemy gadac przez gre i robic zadymy nie masz dowodow o info

Edytowane przez Gustaw

Drix - 8fk, nieogarnianie  - 7200 ctban
henesi - obraza - 30 mute
drix - obraza - 60 mute
Pomimo, że przesłuchałem 5 razy polecenia z rund, nie byłem w stanie zrozumieć twojego specjalnie tworzonego bełkotu.
Admini: xEasy; Paweł; Gustaw

Skarga została przyjęta.
Edytowane przez naiz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności