#$Monster$# Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) - Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)- Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) olixen Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) nie dal polecen powiedzial 3 2 1 0 i zrobil sporo fk Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb Data i godzina zdarzenia: 10-12 21:30 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) jb dust 21:30 runda 1-1 Dodatkowo: Mapa 23:10 - nie ogar fk wyzywanie Edytowane 10 Grudnia 2021 przez uSzanowankoo 1 1 3 Dodaję na prośbę autora skargi: Mapa 23:10 nie ogar fk wyzywanie Przez uSzanowankoo, 10 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 (edytowane) Dodam od siebie żeby nie pisać 2 posta, po 1 polecam obejrzeć całą mapę do końca szczególnie 2-5 runda. Ogólnie giga beka na serwerze. Gang usa, jak zwykle śmietanka towarzyska. Info, beczka, faworka itd. Dodam też że admin gustaw z tego gangu pewnie po raz koleny daje info itd bla bla szkoda pisania pozdrawiam. Ogólnie polecałbym przywrócenie paru perm ctbanów/banów 1 ss w czasie gdy była 1 reakcja gdzies 4 runda, 2 ss z ts Edytowane 10 Grudnia 2021 przez MiczuMily 1 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Gdy wychodziłem z celi powiedziałem "bezruch do odwołania, bezruch do odwołania" powtórzyłem więc nie musiałem ponownie mówić tych poleceń. To, że był młyn na serwerze to nie moja wina, robiłem polecenia jako warden. sytuacja do micza. Bczyy napisał wolniej o jedną setną sekundy od pabixona. Teraz nic nie powiedziałem do Niego i żadne info nie powiedziałem więc miczuu po ch*j pierdolisz farmazony bo zostałeś freekillowany xdddd, a i miczu to że osoby sobie rozmawiają w grupce na ts to nbie znaczy ze bedziemy sobie podawac infa itd na serwerze to ze ty nie masz takiej grupki to nie musisz plakac o to xddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 (edytowane) 4 minuty temu, MiczuMily napisał: Dodam od siebie żeby nie pisać 2 posta, po 1 polecam obejrzeć całą mapę do końca szczególnie 2-5 runda. Ogólnie giga beka na serwerze. Gang usa, jak zwykle śmietanka towarzyska. Info, beczka, faworka itd. Dodam też że admin gustaw z tego gangu pewnie po raz koleny daje info itd bla bla szkoda pisania pozdrawiam 1 ss w czasie gdy była 1 reakcja gdzies 4 runda, 2 ss z ts czego ty chcesz ode mnie, podaj mi moment gdzie ja daje info gdziekolwiek ? Slowo ch"j mi w dupe pabixon napisal prawie rowno z druga osoba.Gramy sobie razem wiec nie bedziemy gadac przez gre i robic zadymy nie masz dowodow o info Edytowane 10 Grudnia 2021 przez Gustaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 (edytowane) ku*wo jeb*na nikt nie pytał jeba*y ped** Edytowane 10 Grudnia 2021 przez uSzanowankoo , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belz Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Kopek dawał info a pod xyz jest Mikus ten kidos xD Można zamykać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 (edytowane) Drix - 8fk, nieogarnianie - 7200 ctban henesi - obraza - 30 mute drix - obraza - 60 mute Pomimo, że przesłuchałem 5 razy polecenia z rund, nie byłem w stanie zrozumieć twojego specjalnie tworzonego bełkotu. Admini: xEasy; Paweł; Gustaw Skarga została przyjęta. Edytowane 11 Grudnia 2021 przez naiz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi