Bambikk Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) Bambik Steam Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) Kijo Steam Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) dj§★KIJO★§ Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Zabiła mnie, ponieważ se biegałem gdy miałem fd i strzelił mi w głowę z deagla i powiedział, że nie ma freekilla. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB Data i godzina zdarzenia: 20:53 25.11.2021 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demo 20:53 - jb_adana 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 (edytowane) owszem była taka sytuacja tylko ze ja strzelałem w bezruchu w jeden punkt a bambik specjalnie tam podchodził Edytowane 25 Listopada 2021 przez uSzanowankoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Do odrzucenia Nie ma fk jak specjalnie podchodzisz pod celownik@ Moderator@ Początkujący Moderator@ naiz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi