Drix Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/Olixen_/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/Strachu111/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Starchu Opis sytuacji: Dostałem muta i gaga z tym samym powodem na 180 minut z kultura/wyzywanie. Gdy dostałem muta niesłusznego bo mnie nawet strachuuu nie ostrzegł bo ja jestem kulturalny człowiek który nie jest na czarnej liście i dostałem muta z bomby, gdy napisałem na chacie "co ty kurwa robisz czemu dałeś mi muta" dostałem za to też gaga bez ostrzeżenia. Sądzę, że strachu żyje w innym świecie gdy siedzi przy tym komputerze i mam nadzieję ze naiz wywnioskuje z tego, że na tym serwerze powinni mieć tylko admini którzy mają 13 lat. Pozdrawiam D. Ziomek ogarnij się Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb Data i godzina zdarzenia: +/- 22:54 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) spy_spy mapa od początku można oglądać Edytowane 23 Listopada 2021 przez Drix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Byłem w tamtym momencie na serwerze. Upomniałem Cię ze 2 razy i mute był jak najbardziej słuszny Gag moim zdaniem przesadzony i zbyt gwałtowny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 (edytowane) [USA] Olixen: co ty kruwa [USA] Olixen: zrobiels [USA] Olixen: starchu [USA] Olixen: ? [USA] Olixen: co ty [USA] Olixen: kurwa [USA] Olixen: zrobiles [USA] Olixen: czemu [USA] Olixen: ty [USA] Olixen: masz [USA] Olixen: masz [USA] Olixen: kija [USA] Olixen: w [USA] Olixen: dupie [USA] Olixen: XD [USA] Olixen: @ co ty robisz? [USA] Olixen: @ co ty zrobiles [USA] Olixen: @ ? [USA] Olixen: @ @strachu czemu dostalem muta i gaga [USA] Olixen: @ ZYCZENIE MAM ? [USA] Olixen: @ HALO [USA] Olixen: @ CHCE MIEC DOSTEP DO GADANIA mute słuszny, gag nie dodatkowo dostajesz bana na 30minut za komentowanie pracy admina @ Gustaw @ asaso @ Strachunie mam pojęcia, dlaczego olixen był dwie mapy w ct, gdy inny gracz z mutacją miał pierwszeństwo. Edytowane 24 Listopada 2021 przez naiz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi