TomSoneK 415 Napisano 14 Listopada 2021 Nick: TomSoneK Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ jest patologia na serwerze i także zdarza się że jest w ct gracz który robi fk lub nie ogrania i myślę że przyda się dodatkowa para rąk do pomocy. Doświadczenie w adminowaniu: admin jb, admin rt1, admin om, admin drv1, admin rt3, admin 5v5, admin 2maps, major admin Jak długo gram w CS:GO?: zaraz będzie 5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: wieczornych Link GT: Aktualne Stare Stare Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: Steam Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingu 757 Napisano 14 Listopada 2021 tak ogar szefito Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xEasy66 107 Napisano 14 Listopada 2021 Tak + Były admin + Staż + ogar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karczmi 1614 Napisano 14 Listopada 2021 Na tak + Major admin + Bogate doświadczenie w adminowaniu + SM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adiboo91 136 Napisano 15 Listopada 2021 Tak + Były admin + Staż Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
#$Monster$# 871 Napisano 15 Listopada 2021 ta +aktywnosc +ogarnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechu 711 Napisano 15 Listopada 2021 +ogar +doświadczenie +SM +wiek -aktywność Na Nie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasiok 236 Napisano 15 Listopada 2021 tak +ogarnia +wiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiczuMily 605 Napisano 15 Listopada 2021 Nie a dlaczego, rezygnacja woczraj za brak chęci do gry na innym serwerze. Gt w sumie aktywne 3 ostatnie dni gdzie było dużo wolnego, a młyn i tak będzie zawsze 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diamont 743 Napisano 15 Listopada 2021 Tak +doświadczenie +mutacja +na jb zawsze adminów trzeba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rastafari 754 Napisano 15 Listopada 2021 (edytowane) Powiem tak. Burdelu nie robisz, piszesz na u@ jak ktoś łamie regulamin, zgłaszasz graczy ale jedyne co jest trochę meh to pisaniu na u@ rzeczy typu "daj mu muta", "halo dawaj mu bana". Tylko to jest według mnie trochę irytujące bo wiemy dokładnie, co robić, dodatkowo posiadasz doświadczenie w roli admina bo wielokrotnie pełniłeś daną funkcję + major admin, to jest moja obiektywna opinia. A tak to jestem na Edytowane 15 Listopada 2021 przez Rastafari Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomonto 61 Napisano 15 Listopada 2021 Na tak +doświadczenie +sm +ogarniasz +poświęcasz dużo czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ponczek 191 Napisano 16 Listopada 2021 na Tak staż doświadczenie aktywność Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
naiz 1207 Napisano 16 Listopada 2021 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach