erolaa Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Skarga nk do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/profiles/76561199127075226/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/SHAGGYa Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę adminiza pal to Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) zasługuje na degrada wlepia bany osoba gdy wbiła na serwer i daje muty za powiedznie 8 zdań osoba do wywalenia wedógł mnie Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Dethrunv2 Data i godzina zdarzenia: 14.11.2021 21 50do tak 22 :00 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) na demku bedzie widoczne nie pomyslałem zeby robic screeny 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Travis Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 (edytowane) Prowokujesz i naduzywasz mikrofonu bez mutacji zwraca ci uwage raz drugi potem sie z nim klucisz Edytowane 15 Listopada 2021 przez uSzanowankoo 1 Usuwam nie potrzebne zdjęcie. 7. Zakaz wypowiadania się w skargach na forum, jeśli nie ma się nic ważnego do przekazania w sprawie - rozumie się przez to zakaz potwierdzania skarg przez osoby trzecie, lub pisania czegoś, co jest zapisane na demku Przez uSzanowankoo, 15 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaPalto Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Ortografia + dostałeś muta za rozmawianie bez mutacji po 5 ? ostrzeżeniach potem zacząłeś prowokować i wyzywać mnie za to ze dostałeś muta równie dobrze mogłeś dostać bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 0:48 - erola - siema gumball 0:55 - ostrzeżenie dla erola 1:02 - erola - nawet się przywitac nie mozna 1:04 - i like travis - ostatnie ostrzezenie 3:57 - erola - dacie sie? 4:48 - erola - nie strzelaj ciapak bo mam lowa, bo stiltowany admin byl 4:55 - i like travis - mikro po mutacji 4:47 - erola - ciapak nie strzelaj bo mam lowa 5:10 mute dla erola@ Killerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi