djpikoo Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Propozycja - edycja istniejącej rzeczy Proponuje dodac coś takiego że gdy admin jaila wbija na jb to żeby nie wyświetał się komunikat że np Djpiko zmienia pseldonim na [ninje Djpiko] Wielokrotnie miałem taką sytuację że czy to bot as, czy gracz zgłaszał że coś się dzieje na serwerze, a gdy np jakas osoba nadużywa mikrofonu, i zobaczy ten komunikat przestanie nadużywać i demko do sprawdzenia. Jak by to dodano admin mógłby wbić na ukryj i gracze nie wiedzieli by o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 (edytowane) Jak wchodzę na serwer i zamiast wybrania strony wejdę na ukryją to chyba nikt się jeszcze nie stąpnął ze szpieguje 🤔 jedyne komunikaty to ze do terro wchodzisz wiec jak zrobisz to co napisze to nic się nie pojawi edit: chyba ze teraz w pluginqch się znowu pozmienialo Edytowane 24 Września 2021 przez Australia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 24 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Racja, nie wiedziałem że to zmienili i napisałem propozycje można do kosza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Na prośbę autora Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi