Kwaczor Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Nick:Kwaczor Imię: Kacper Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Lubię cs:go i w niego często gram miałem własny ogarnięty team lecz były problemy znam się na komendach itp. Doświadczenie w moderowaniu: własny serwer teamowy do treningów/spraingów.kiedyś w 2k18 na nnhouse byłem adminem(serwer hvh) Ile czasu poświęcam forum dziennie: Będę mógł być aktywny 2/3 godziny rawet więcej jeśli będzie wymagane Coś o sobie: Jestem w technikum informatycznym 2 rok coś tam potrafie kodować. Moje zainteresowanie jest box trenuje od 4 lat i mam zamiar wziąsc udział w turnieju. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Gram... Kontakt: Numer telefonu podam jak się dostane ale tak to discord: Kwaczor#0101, forum i więcej danych podam po przyjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 brak miejsc, nie spelniasz wymagan. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi