mareczekk Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) marek Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem)Jestem najlepszym kandydatem ponieważ znam regulamin oraz znam się na robocie adm mam nadzieje że się dosatne Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) w cs go zajmuje się tym z miesiąc jakoś +/- Jak długo gram w CS:GO?: długo z 2 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 16-24 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) dość duże Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/twojstaryyyyyy Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Brak GT, brak okreslonego SM oraz nie spelniasz wymagan. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi