Endriuuu3 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 (edytowane) Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Endriuuu Nick admina:(od którego dostałeś bana) Sugar Dadd Długość bana:(Czas bana) 1d Data i godzina:(dostania bana) 2021-08-15 16:43 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) only mirage Powód bana:(podany przez admina) Obraza brak kultury ledwo wbijam na serwa nic nie mowie i juz dostaje z buta bana na 1d za obraze XD? A skargi zadnej nie widze na mnie ani nic zeby byla wiec nie rozumiem Edytowane 15 Sierpnia 2021 przez Endriuuu3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoHnY07 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Bana dostałes po konsultacji z administracja,za to co wczoraj zrobiles, czyli po wyjsciu z rampy na samym poczatku rundy dostales glowe a co napisales to zostawie bez komentarza, jakie bluzgi z twojej strony poszly w moja strone i innych, ogolnie strasznie nerwowy jestes, to nie pierwszy raz jak kogos obrazasz, ale przymykalismy oko na to, niestety dla ciebie od dzisiaj bedziemy patrzec na ciebie co piszesz i mowisz, ban na jeden dzien wiec i tak jak dla mnie kara bardzo mala za to co napisales, przemysl i zapraszamy ponownie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawn Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Ban został nadany za wielokrotną obrazę w stronę graczy która powtarza się notorycznie. Według mnie 24h najłagodniejszy wymiar kary jaki mógł być. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 ban minął, jak czujesz się pokrzywdzony możesz napisać skargę na admina. Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi