darkenzz Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Na telefonie pisze, wiec nalegam o wyrozumialosc Coffe fred, Yellow fred, rgb, harhar, canyon, oldschool, pirates, cool, colors, egypt. Jest jeszcze wiecej, ale pisze pamieciowke. Mam nadzieje, ze bedziecie to rozwazac bo te mapy sa naprawde w porzadku, jesli bedzie potrzrba to jak wroce to lowrzucam linki do map a teraz niexh gracze sie przynajmniej wypowiedza co o tym sadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REGGIN Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 coffe -był, usunęli yellow - był, usunęli rgb - git harhar - jest canyon - moze byc oldschool - taka se pirates - nie bo udało mi sie tylko znalesc do cs 1.6| cool - --- colors - git egypt - git, była propozycja, lecz odrzucili. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkenzz Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 29 minut temu, REGGIN napisał: coffe -był, usunęli yellow - był, usunęli rgb - git harhar - jest canyon - moze byc oldschool - taka se pirates - nie bo udało mi sie tylko znalesc do cs 1.6| cool - --- colors - git egypt - git, była propozycja, lecz odrzucili. Gram tu dosyc krotko, nie wiedzialem wiec pardon 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 te ktore byly usuniete to nie, a te nowe mozna dodac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Jutro zostaną dodane Pirates i Egypt a rgb juz jest dodany na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi