#$Monster$# Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/MonsterIdol/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/id/kubaxos/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) masny Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) no wiec tak gram se na jb i fejmik mi pisze zebym wbil na dr wiec ja se wbijam mowie "siema nooby" po czym dostaje bana na 60min za bugowanie+ucieczka a to ciekawe iz na dr gram se raz na jakis czas bardzo malo teraz i nie mialem kiedy bugowac a przedewszystkim uciekac a jesli takie zdarzenie mialo miejsce to poprosze o demko Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) drv2 Data i godzina zdarzenia: 02-08 22:02 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) deathrun_bigcat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 To Tak Ban Był Do Nadania w Grupce Adminów Chciałbym Dopytać @FrytkaNa jakiej mapie @#$Monster$#Bugował i uciekł i z kiedy demko bo dokładnie nie wiem co zaszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frytka Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Dana sytuacja miała miejsce na mapie deathrun_helix dnia 01.08. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masny Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Mapa Deathrun_iceworld dnia 01,08 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 14:04 W Demku Monster zamrożony w płapce wpisuje retry czyli ucieczka przed śmiercią. Nie nazwałbym tego ucieczką bo wpisał retry lecz i tak ucieczka przed śmiercią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi