rafalksg Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Cześć to znowu ja o tym jailbreak ogólnie moge wam gdzieś wysłać dowód ze mam bana? mój discord to lubieplacki#4038 to wam pokażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Zapraszam do wysłania dowodu tutaj, wystarczy steam id konta, bądź dokładny nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalksg Opublikowano 21 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 14 minut temu, naiz napisał: Zapraszam do wysłania dowodu tutaj, wystarczy steam id konta, bądź dokładny nick Nick na robloxie Mam Smalmaster2010_pro prosiłbym abyście sprawdzili dokłanie 2 Nie ma u nas żadnych serwerów roblox!! SPAM/troll jak zwał tak zwał. Przez RuteK, 21 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi