Skocz do zawartości

[Odrzucona]Nie do końca skarga, nie do końca admin

Udostępnij

fecu420

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam:  id/fecu420

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561199124504832/

Nick oskarżonego:  Ark0
Opis sytuacji: Od razu odpowiem dla nawiasu. To nie tak, że ta  osoba zasługuje na bana. Ta osoba nie powinna mieć admina. Robię ten temat, ponieważ widzę że jego podanie nadal jest otwarte i pojawiają się kolejne głosy na tak. Sytuacja wczoraj; Jestem na serwerze, w terro + kolejka do ct. RZEKOMO jeden z terro na życzeniu wybrał wojnę gangów. Jako martwy terro nie mam chyba obowiązku obserwoać gry, mogę siedzieć sobie na steam czy mess [prawda? prawda] W następnej rundzie przerzuca mnie do ct, daje wardena i mówią że zabawa ma być, więc zapytałem jaka . NO I TU JEST MŁYN SERWERA. Nagle wszyscy zaczeli drzeć (...) ze swoją ulubioną zabawą *(to jest ogólny problem serwera; przykład ostatni tt żyje i mówi "x i y freeday w następnej", a martwi terro krzyczą, że oni też, zagłuszając). No i problem polega na tym, że kilka osób krzyczało wojna gangów, kilka że kill day, a jeszcze inni [w tym wydaje mi się, że osoba z tematu, NOT SURE], że ktoś uciekł i nie można dać zabawy. W tym momencie ja już miałem listę zabaw i jeszcze źle kliknąłem na polowanie na kaczki... 

I tutaj przechodzimy do meritum tematu. Kilka osób się zdenerwowało- przeprosiłem, wytłumaczyłem że nie słyszałem życzenia, a tutaj zagłuszali - nie było problemu. Tutaj pojawia się ark0 który krzyczy [nie lubimy się, jestem jego nemezis bo przeze mnie nie ma admina, sadge] , że złoży na mnie skargę. I teraz tak, już na serwerze mówiłem, że śmiało składaj. Odwołam się, nie powinniście zagłuszać, po czym macie odpowiedź ze screena. W podaniu zobaczycie, że to nie pierwszy jego tego typu tekst. Coraz bardziej zastanawiam się, czy on aby na pewno ma 15 lat czy jest aż tak niedojrzały. Whateva, czasy i wychowanie się zmieniło. Ale to nie przedszkole, żeby zajmować się wychowywaniem. To serwer i sytuacja która pokazuje dojrzałość ewentualnego przyszłego admina.
Dodam tylko gwiazdkę. Gdyby jego podanie byłoby zaakceptowane, wczoraj dostałbym bana. Czy słusznie, odpowiedzcie sobie sami.  
Serwer: JB

Data i godzina zdarzenia: 15.07 ok. 21 ~ Mapa ze sc 
Dowody: 

arko.jpg

Edytowane przez fecu420
  • WOW MEGA! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności