fecu420 Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 (edytowane) Link do steam: id/fecu420 Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561199124504832/ Nick oskarżonego: Ark0 Opis sytuacji: Od razu odpowiem dla nawiasu. To nie tak, że ta osoba zasługuje na bana. Ta osoba nie powinna mieć admina. Robię ten temat, ponieważ widzę że jego podanie nadal jest otwarte i pojawiają się kolejne głosy na tak. Sytuacja wczoraj; Jestem na serwerze, w terro + kolejka do ct. RZEKOMO jeden z terro na życzeniu wybrał wojnę gangów. Jako martwy terro nie mam chyba obowiązku obserwoać gry, mogę siedzieć sobie na steam czy mess [prawda? prawda] W następnej rundzie przerzuca mnie do ct, daje wardena i mówią że zabawa ma być, więc zapytałem jaka . NO I TU JEST MŁYN SERWERA. Nagle wszyscy zaczeli drzeć (...) ze swoją ulubioną zabawą *(to jest ogólny problem serwera; przykład ostatni tt żyje i mówi "x i y freeday w następnej", a martwi terro krzyczą, że oni też, zagłuszając). No i problem polega na tym, że kilka osób krzyczało wojna gangów, kilka że kill day, a jeszcze inni [w tym wydaje mi się, że osoba z tematu, NOT SURE], że ktoś uciekł i nie można dać zabawy. W tym momencie ja już miałem listę zabaw i jeszcze źle kliknąłem na polowanie na kaczki... I tutaj przechodzimy do meritum tematu. Kilka osób się zdenerwowało- przeprosiłem, wytłumaczyłem że nie słyszałem życzenia, a tutaj zagłuszali - nie było problemu. Tutaj pojawia się ark0 który krzyczy [nie lubimy się, jestem jego nemezis bo przeze mnie nie ma admina, sadge] , że złoży na mnie skargę. I teraz tak, już na serwerze mówiłem, że śmiało składaj. Odwołam się, nie powinniście zagłuszać, po czym macie odpowiedź ze screena. W podaniu zobaczycie, że to nie pierwszy jego tego typu tekst. Coraz bardziej zastanawiam się, czy on aby na pewno ma 15 lat czy jest aż tak niedojrzały. Whateva, czasy i wychowanie się zmieniło. Ale to nie przedszkole, żeby zajmować się wychowywaniem. To serwer i sytuacja która pokazuje dojrzałość ewentualnego przyszłego admina. Dodam tylko gwiazdkę. Gdyby jego podanie byłoby zaakceptowane, wczoraj dostałbym bana. Czy słusznie, odpowiedzcie sobie sami. Serwer: JB Data i godzina zdarzenia: 15.07 ok. 21 ~ Mapa ze sc Dowody: Edytowane 16 Lipca 2021 przez fecu420 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 (edytowane) nie było na mapie zbyt dużo nadużywania, aby za to karać@ Moderatorclose Edytowane 19 Lipca 2021 przez naiz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi