Flow Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 (edytowane) JailBreak Witam, wyrzuciło mnie z serwera i już nie mogę się z nim połączyć. Nie da się z listy ani z konsoli. Resetowalem kilka razy grę i komputer. Jestem nowym graczem i nie wiem czy może serwer wywaliło albo dostałem bana i nie wiem jak to wygląda. Proszę o pomoc 😇 Edytowane 17 Czerwca 2021 przez Flow Błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 (edytowane) Czy problem występuje tylko na serwerach AS? Masz stabilne i szybkie łącze internetowe? Jaka informacja wyświetliła się przy wyrzuceniu, co pojawia się w konsoli gdy wchodzisz na serwer? Edytowane 17 Czerwca 2021 przez Australia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flow Opublikowano 17 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Wygląda na to że to był chwilowy problem bo właśnie udało mi się połączyć, dziwne bo z innnymi serwerami udało mi się łączyć normalnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi