KebabPieseuUlany Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Nick: KebabMeisterUlany Nick admina: BOT Długość bana: 1 miesiąc Data i godzina: 2021-05-17 17:52 Serwer: HNS Powód bana: [Little Anti-Cheat 1.6.1] Bhop Detected Mapa: seek_building Opis (z mojej perspektywy): Na mapie jest wejscie pod schody od tyłu budynku, na które trzeba kliknąć ,,e" po czym wskoczyć w nie na kucaku. Ja, ze względu na to, iż szukała osoba, która była na serwie pierwszy raz, chciałem dać podpowiedź, wchodząc w to, przez co się to wejście zacinało o mnie, i ciągle dawało dźwięk, a dla tego, że nie miałem co robić, to zacząłem w tym miejscu skakać, przez co odbijałem się o górną ścianke tego wejścia, więc po wykonaniu skoku w tym wejściu automatycznie spadałem, przez coi mogłem spamić skokiem, lecz bot uznał to za cheaty i wyrwałem bana sadge. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 (edytowane) Ub czysty, skakał zablokowany w przejściu po czym dostał bana od bota. @ Moderator Edytowane 18 Maja 2021 przez Nitos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi