MroKu Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Nick : Mroku Nick oskarzonego : weariful Powód: Obraza mi matke + prowokuje Godz. ok. 17.40 Serwer : JB Mapa : jb_brixx_v1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Matke? Ja rozumiem, można być upośledzonym, ale bez przesady. Powiedziałem twoja stara rozpieprzona szafa, czy to jest obraza matki? Oraz nie prowokowałem Cię. Jak dla mnie skarga do odrzucenia. 1 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Skoro się przyznałeś. Gdy wearfull pojawi się na serwerze, proszę o nadanie mu muta na 2880 (2dni) za obrazę rodziny gracza. Close;przyjęte. 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi