Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na Kokonek

Udostępnij

Ixtro0

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)-https://steamcommunity.com/id/Ixtro0-Robi-Fajne-Cheaty/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)-https://steamcommunity.com/id/Kokonek123/

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)- Kokonek
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)- Fawora , Nieogarnianie w CT , Przedłużanie na 2 osoby , Naduzywanie , Respi z freekilli i zabija bo ,, NIEchcący " i zadaje pytania w prawda fałsz które nie mógl . NIE PROWADZI tylko rozmawia o skardze 
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)-JB#2

Data i godzina zdarzenia:- 13:53 ale polecam całe obejrzeć  26.04.2021
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia)|- Demko  13:53 ( czas w życiu ) ale i tak całe demko polecam obejrzeć   -- JB_snow_v2

Po pierwsze, stwierdziłem że byłeś afk, nie wykonywałeś poleceń to po prostu cię zabiję żeby nie tracić więcej czasu. Po drugie, z fk była sytuacja że dałem się poprawić ale chłop dalej nie wykonywał poleceń to go po prostu zabiłem. Okazało się że zabiłem dwie osoby scanem. Stwierdziłem że jedna osoba to ta osoba którą miałem zabić i wpisała bezpodstawnego freekilla którego odrzuciłem, następnie kolejna osoba którą zabiłem scanem wpisała fk zrespiłem ją i zrespiły się 2 osoby i myślałem że jedna z tych osób którą przypadkiem zrespiłem to jest ta osoba którą miałem zabić. Po zauważeniu błędu, zabiłem poprawną osobę, przeprosiłem i poprosiłem o ponowne wpisanie freekilla przez osobę którą niesłusznie zabiłem. Po trzecie, nie ma nic w regulaminie że nie mogę zadawać konkretnych pytań, tej zabawy nie ma opisanej w regulaminie czyli mogę zrobić w niej tak naprawdę co chcę dopóki nie skończy się to gwarantowaną śmiercią. Po za tym i tak nikogo wtedy nie zabiłem bo to pytanie było bardziej dla żartu. Po czwarte, fakt faktem mogłem załatwić  to z tobą na pw ale stwierdziłem że tak naprawdę mi się nie chcę i pokrótce szybko wyjaśniłem na serwerze to co w tej skardze napisałeś.

• Smutne. 1

Kokonek-180mute-naduzywanie,przeszkadzanie w prowadzeniu,prowokacja
Patoreakcja-90mute-naduzywanie
Kokonek-60ctban-faworyzacja
YTB-60mute-prowokacja

Kokonek zaczyna grę w prawda/fałsz .Daje im Bezruch do odwołania na środku klatki,po chwili Patoreakcja zaczyna sobie biegac po terarium,kokonek go upomina lecz on nie przestaje i po chwili wraca na miejsce .Wszyscy teroryści stoją w sobie ,kokonek próbuje go zabić ale przypadkiem zabija Czubika i YTB następnie odradza ich obu .Myslał ze jeden to Patoreakcja którego jeszcze nawet nie zabił i przypadkiem zabija YTB i orientuje się ze nie zabił Patoreakcji .Respi jeszczę raz YTB i zabija Patoreakcje tak jak powinien .Zwykły błąd ale nic wielkiego się nie stało.

@ Kokonek dając pytanie na prawda/fałsz "Czy gang VHB jest najgorszym gangiem" wiedziąc ze jest takowa osoba z tego własnie gangu na serwerze tez ją w jakis sposób prowokuje.

Przyjęta.

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności