ReXon Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Nick: Yoshimura Eto KeyDrop.pl Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: jestem starym graczem drv1, ostatnio wróciłem do grania na deathrunie i chciałem wrócic na stare stanowisko Doświadczenie w adminowaniu: były admin drv1, aktualny admin jb#2, były admin nie istniejącej już serverowni Jak długo gram w CS:GO?: 2 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: po godzinie 16 ( w weekendy gram wcześniej ) Link GT: GT Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: steam Mikrofon: tak Mutacja głosu: tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Aplikant musi grać aktywnie na serwerze, ty masz aktywność tylko w 1 dniu. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi