Anonowski Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Nikolaus1253Link do steam oskarżonego: -https://steamcommunity.com/id/Mikusk0t Nick oskarżonego: Mikus Opis sytuacji: Nasz kochany Admin "Mikus" dał bana dla gracza yeez za obraze w nicku bez żadnych ostrzeżeń na 1 godzinę zamiast powiedzieć mu lub wyrzucić go z powodem "zmień nick" + na serwerze dział sie lekki harmider i nic nie robił. Również widać że nie czytał regulaminu, ponieważ mówił że nie można strzelać przez ściane w Terytorium TT. Jest to na początku mapy. Oglądałem również demko i jeszcze raz sprawdzałem. Serwer: DRV2 CSGO Data i godzina zdarzenia: - Od początku mapy cold desert do końca 14:30 /mapa się chyba zaczynała. Dowody: Deathrun_Cold_Desert Demko 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 0;58 mikus daje ostrzezenie nikolausowi za skanowanie - Spytałem majora o to i odpowiedział, ze słuszne ostrzezenie 2;29 miksu jest afk do 3;52 6;31 mikus daje ostrzeznie dla bartka za prowokowanie 10;03 mikus robi dokladnie to samo co nikolaus wcześniej - Tutaj tez zapytałem majora i mikus tutaj złamał regulamin 11;00 mikus sleyuje nikolausa po tym jak do siebie obaj nie strzelali nikolaus nie bil mikusia, ktory byl peirwszy w kolejce, ale w sumie mikus tez go nie bil, wiec imo naduzycie permisji ;v - obaj stal na przeciwko siebie i do siebie nie strzelali 14;32 yezz dostaje ostrzezenie od mikusia 20;07 mikus daje gaga yezowi na 30 za obraze 21;35 mikus daje bana dla yezza za obrazliwy nick (cyt:" jebacmaziego yezz" Na serwerze był jeszcze inny admin bloom bartek 30 [mute] kultura@ Admin DRv2 co do admina @ frosztj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi