Adi 25 Napisano 7 Kwietnia Witam, Co tam u was? Ja miałem wyjątkowy ciężki dzień dzisiaj.. 8-16 robota później 2h w samochodzie i wróciłem ledwo żywy do domu. Jutro znowu jazda i tak leci życie.. jeszcze nie ma się człowiek kiedy wyspać bo w weekendy zajęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bincior 320 Napisano 7 Kwietnia cześć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciosek 2291 Napisano 7 Kwietnia Nudy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ST0LAR 215 Napisano 7 Kwietnia siemka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malcuch 938 Napisano 7 Kwietnia Cześć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karczmi 1061 Napisano 8 Kwietnia nudzę się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ixtro0 274 Napisano 8 Kwietnia witam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikus 291 Napisano 8 Kwietnia eloo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
An1my 205 Napisano 8 Kwietnia cze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diamont 268 Napisano 8 Kwietnia Siema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ToruT 507 Napisano 8 Kwietnia elo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuCKeR 23 Napisano 8 Kwietnia Siemka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kidus 2 Napisano 8 Kwietnia Joł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amster 2 Napisano Czwartek o 22:25 Elo jest elegancko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rastafari 390 Napisano wczoraj o 09:21 Może być, Cześć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach