rastafari 754 Napisano 3 Kwietnia 2021 Nick: Rastafari Imię: Bartosz Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Byłem adminem na dwóch serwerach areny, przez co mogłem rozpisywać demka jako admin tych serwerów. Mam w tym doświadczenie, w wolnym czasie poświęcałem trochę czasu na sprawdzanie demek. Doświadczenie w ocenianiu demek: Jakieś kilka miesięcy, z czego sie nie mylę Jak długo gram w CS:GO?: 2 lata Ile czasu poświęcam forum dziennie: Jak tylko mam czas wbijam na forum i patrzę, co się ciekawego dzieje. Znajomość SM: 4 Link do profilu steam: Steam *klik* Kontakt: - Discord: Rastafari#7052 - Forum - Steam, podany wyżej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ToruT 1067 Napisano 3 Kwietnia 2021 -dopiero co pożegnanie pisałeś +wiek nie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bincior 336 Napisano 3 Kwietnia 2021 -𝐎𝐅𝐅 𝐃𝐎 𝟐𝟎𝟐𝟏-𝟎𝟒-𝟐𝟔 Na nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SK4N3R 2717 Napisano 3 Kwietnia 2021 Moim zdaniem jesteś strasznie niezdecydowaną osobą. Rezygnujesz z rang, żeby po tygodniu wrócić. Jesteś nieaktywny do 26.04 a mimo to składasz podanie na UBT. Zastanów się czego tak naprawdę chcesz- to nie jest dojrzałe zachowanie. Przy nadawaniu kar, kiedy byłeś jeszcze adminem JB, dawałeś graczom niepotrzebne muty i gagi czasami; mam tu na myśli głównie sytuację z Lewym i Brownem, kiedy rozmawiali sobie na FD, nie przeszkadzali graczom i nagle zostali wyciszeni (skarga leży na forum). Nie chciałbym, żeby tak to wyglądało w UBT. NIE, i raczej nie prędko zmienię zdanie. 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
REGGIN 246 Napisano 3 Kwietnia 2021 -𝐎𝐅𝐅 𝐃𝐎 𝟐𝟎𝟐𝟏-𝟎𝟒-𝟐𝟔 A ty pożegnania nie pisałeś? Pisałeś 9 dni temu że za jeden może 2 miechy wrócisz. Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SK4N3R 2717 Napisano 3 Kwietnia 2021 Na prośbę autora Aplikacja została odrzucona. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach