Kokonek Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/Kokonek123/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/profiles/76561198256629021/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Siwy Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Admin nadużywał uprawnień admina (używał czatu dla admina gdy sytuacja tego nie wymaga) pisząc: kokonek to koks, po chwili napisał żartowałem. Dodatkowo zrobił też jednego freekilla ponieważ dał bezruch w celi, potem bezruch do odwołania, totalny bezruch do odwołania, odwołał totalny bezruch i zabił mnie bo nie poszedłem Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB#2 Data i godzina zdarzenia: 1.04.2021 18:18 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) Mapa ba_jailbreak_rectangle rundy: chyba 2 runda *wtedy pisał na chacie dla admina* i chyba runda 6 (zrobił wtedy freekilla) //Edit: runda 10 (zombie day) spongebob oraz ixtro stoją na teksturach gdzie gracz bez vipa/svipa nie wskoczy i tam kampili Edytowane 1 Kwietnia 2021 przez Kokonek 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD Piszesz skarge za 1fk i pisze sobie na sm_say Kokonek koks pozniej żartowałem pozniej XD to fajne naduzywanie. Rada dla ciebie nie pisze sie skargi za drobne przewinienia 😆 Chcialem ci dac fd za tego fk ale ty se wyszedłeś :c Edytowane 1 Kwietnia 2021 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, Siwy napisał: XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD Piszesz skarge za 1fk i pisze sobie na sm_say Kokonek koks pozniej żartowałem pozniej XD to fajne naduzywanie. Rada dla ciebie nie pisze sie skargi za drobne przewinienia 😆 Chcialem ci dac fd za tego fk ale ty se wyszedłeś :c Nic nie mówiłeś o żadnym freedayu tylko od razu odesłałeś mnie do napisania skargi, po za tym admin nie może używać chatu dla admina gdy sytuacja tego nie wymaga. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) 6;10 ixtro i siwy zagłuszają polecenia wardena 6;39 ixtro przestaje zagłuszać wardena 7;07 ixtro prowokuje kokonka 9;00 ixtro narzeka, że naiz robi gówniane eventy 10;50;11;05 kokonek coś o starym ixtroxa mówi 11;33 siwy ostrzega ixtroxa, zeby nie spamił 13;11 siwy obija kokonka będąc w CT podczas KD(przypadkowo) 15;15-25 kokonek i siwy dyskutują na temat znajomosci taryfikatora i błędzie siwego(sytuacja kiedy siwy dał za dużą karę bo był specday, że kary 2x mniejsze były) 17;32 zabija niesłusznie kokonka, siwy sie pomylil w poleceniach 18;18 siwy prowokuje kokonka slowami: "zamknij sie kokonek 60tko" 18;30 siwy dalej próbuje prowokowac kokonka 18;45 dalej prowokuje 18;47 kokonek wychodzi 25;10 patryk i ixtro chodzą po murach mapy, ale ct mógł tam wejść mając spadochron, który posiadał Spoiler message (1).txt Jeśli chodzi o ixtro i kokonka to z okazji eventu zadnej kary nie przewiduje. Siwy zrobił freekila ale przypadkowo bo się pomylił. Co do zachowania admina to @ naiz. Edytowane 1 Kwietnia 2021 przez ToruT literówka:v 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 27 minut temu, ToruT napisał: 9;00 ixtro narzeka, że naiz robi gówniane eventy chyba sie zamieniłeś głową z czymś miejscem nie zwracam zbytnio uwagi na używanie msay, bo od czegoś to jednak jest, natomiast całokształtnie jeszcze jedna krzywa akcja admina i lota Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi