Rastafari Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 (edytowane) Propozycja to: Nowa rzecz Treść: Chodzi mi o dodanie takiej metody weryfikacji, która mogłaby zapobiec tzw. "rajdowi" na serwer. Dodanie takiego bota ReCaptcha, który by wysyłał wiadomość z kodem który mamy mu napisać na prywatnej wiadomości. Po wpisaniu tego kodu uzyskalibyśmy dostęp do reszty kanałów. Edytowane 24 Marca 2021 przez rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 36 minut temu, rastafari napisał: Chodzi mi o dodanie takiej metody weryfikacji, która mogłaby zapobiec tzw. "rajdowi" na serwer. Nie jest to potrzebne u nas na serwerze, bo takie rajdy się nie zdarzają, a zawsze można oznaczyć mnie czy Raven'a i takich osobników wywalimy. Sam w sobie Discord arenkowy nie jest zbyt żywy, więc po prostu się nie opłaca tego dodawać Sprawa została wyjaśniona. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi