Natural 522 Napisano 23 Marca 2021 Nick: Natural Imię: Miłosz Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Jestem praktycznie cały czas na forum, lubię przeglądać demka. Jestem dość obiektywny i nikogo nie faworyzuje. Doświadczenie w ocenianiu demek: Nie mam większego doświadczenia w ocenianu demek. Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat Ile czasu poświęcam forum dziennie: Cały czas w tle mam odpalone. Znajomość SM: 7/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Naturalekk/ Kontakt: steam facebook arena 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
An1my 321 Napisano 23 Marca 2021 Na Tak +wiek +sm 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kil33r 56 Napisano 23 Marca 2021 -aktywność -wiek -naTAK- 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kingu 786 Napisano 23 Marca 2021 Na nie Lepszy kandydat Słabe podanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malcuch 1155 Napisano 23 Marca 2021 Na tak +wiek +aktywny +sm -nie widziałem żebyś kiedyś rozpisywał jakieś demko 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rastafari 754 Napisano 23 Marca 2021 Powodzenia. ;/ Tak Wiek sm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killerek 526 Napisano 23 Marca 2021 Na tak +wiek +aktywny +sm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diamont 743 Napisano 23 Marca 2021 Na tak +wiek +doświadczenie +sm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasiok 242 Napisano 23 Marca 2021 Na tak +Wiek +Sm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monv 61 Napisano 23 Marca 2021 naa tak wiek aktywnosc sm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikus 416 Napisano 23 Marca 2021 (edytowane) Na tak wiek aktywnosc Edytowane 23 Marca 2021 przez Mikus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karczmi 1615 Napisano 23 Marca 2021 tak +wiek +aktywność Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ToruT 1067 Napisano 24 Marca 2021 tak +wiek +SM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelu 439 Napisano 24 Marca 2021 Tak +Wiek +aktywny +sm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ST0LAR 253 Napisano 24 Marca 2021 można można +wiek +aktywnosc +ogar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechu 773 Napisano 24 Marca 2021 Na TAK +wiek +sm +ogar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frosztj 776 Napisano 24 Marca 2021 Tak -pewnie Ci się znudzi za chwilę. +Ogarnięty +wiek +mentalność +zna forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ixtro0 353 Napisano 24 Marca 2021 Na Tak +wiek +sm +aktywność +doświadczenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xBonio 2574 Napisano 28 Marca 2021 Napisz prywatną wiadomość na forum do Właścicieli Sieci, podając odpowiednie informacje(link do profilu Steam, nick, hasło, link do podania). Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach