MiniBocik2 Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 (edytowane) Nick: MiniBocik keydrop.com Nick admina: mlody rastafari Długość bana: Perm Data i godzina: 16.03.2021 07:00 Serwer: JB#2 Powód bana: Dostałem bana za "AUTOBH" Mapa: jb_clouds_final5 Nie mam autobh robiłem na scrollu i pan ADMINISTRATOR postanowił mi wypierdolić perma, jeżeli nie można używać scrolla do bh to wystarczyło napisać że na spacji robićXD Edytowane 16 Marca 2021 przez MiniBocik2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 (edytowane) Myśl że powód jest jasny i umiesz go przeczytać ponadto widać auto bh myśle ze admin się nie mylił @ rastafari nie dał by ci bana bez powodu Edytowane 16 Marca 2021 przez Hiro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiniBocik2 Opublikowano 16 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 (edytowane) Wiem zauważyłem dlatego zedytowałem, zobacz demko mordo i zobacz czy się nie myli Edytowane 16 Marca 2021 przez MiniBocik2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 U mnie to wyglądało tak: - Przechodzę przez teleport, patrzę jak chłop dziwnie skacze i się przy tym rozpędza - Potem kiedy go widziałem na zabawie bh to kilka sekund i ukończył to - Na disco robiłeś nie czyste skoki. - Często się zatrzymywałeś, coś musi być na rzeczy. - Twój profil wyglądał podejrzanie, 1 lvl steam. - Dodatkowo masz przegrane tylko 100h. Dla mnie to wyglądało jak AutoBH, ale już ACT niech to sprawdzi. Cytat Nie mam autobh robiłem na scrollu i pan ADMINISTRATOR postanowił mi wypierdolić perma, jeżeli nie można używać scrolla do bh to wystarczyło napisać że na spacji robićXD Airaccelerate nie był na tyle duży, żebyś tak się rozpędzał. @MiniBocikZmieniłem ci z Permanentnego bana na 1 dzień, okazało się że to jest skrypt." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiniBocik2 Opublikowano 16 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 (edytowane) 12 minut temu, rastafari napisał: U mnie to wyglądało tak: - Przechodzę przez teleport, patrzę jak chłop dziwnie skacze i się przy tym rozpędza - Potem kiedy go widziałem na zabawie bh to kilka sekund i ukończył to - Na disco robiłeś nie czyste skoki. - Często się zatrzymywałeś, coś musi być na rzeczy. - Twój profil wyglądał podejrzanie, 1 lvl steam. Dla mnie to wyglądało jak AutoBH, ale już ACT niech to sprawdzi. Airaccelerate nie był na tyle duży, żebyś tak się rozpędzał. No mam 1 lvl bo chciałem go tylko wbić żebym mógł robić tready i zapraszać do znaj, przy czym sam masz 3lvl No co, to czekam aż ktoś mnie sprawdzi z tego dnia i godziny i tyle Edytowane 16 Marca 2021 przez MiniBocik2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiniBocik2 Opublikowano 16 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Długo będzie jeszcze trzeba czekać? Bo czekanie 6h za pare bhopów to średnio trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 ub @ Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 16 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi