rudy bankier Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) Nick: rudy bankier Nick admina: Hemoglobina Długość bana: Permanentny Data i godzina: 01.03.2019 21:19 Serwer: [PL] ★ArenaSkilla★ Only Mirage [TR128]•!ws... Powód bana: wh Mapa: mirage LINK do bana https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:37155823&advType=steamid&Submit Na przyszłość sprawdzajcie ilość godzin na profilu i linka do faceit'a, a nie bana od razu dajecie bez sprawdzenia Edytowane 1 Marca 2019 przez rudy bankier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) Wieele osób pisało mi że masz wh ja sam zauważyłem że w którymś momencie zabiłeś typa przez ścianę choć go nie widziałeś przejrzę demko i zobaczę jeszcze raz twoje zachowanie i ewentualnie dam ci UB Edytowane 1 Marca 2019 przez Hemoglobina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Dobra po przejrzeniu demka miałeś kilka podejrzanych akcji ale raczej zbyt pochopnie cię oceniłem zaraz dostaniesz ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 UB! CLOSE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 3 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi