PapierzSkyhunter Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Nick:(Na jakim grasz na serwerze)PapierzSkyhunter Nick admina:(od którego dostałeś bana)Miczu Miły Długość bana:(Czas bana) 3 dni Data i godzina:(dostania bana) 15.02.2021 18:56 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana)Jailbreak Powód bana:(podany przez admina)Działanie na niekorzyść serwera Mapa:(Mapa na której dostałeś bana)Nie wiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PapierzSkyhunter Opublikowano 16 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Wyjasnienie: Nie wiem dokładnie o co chodzi działanie na niekorzyść serwera ale jeżeli tak zrobiłem to albo nie wiedziałem że to działa na niekorzyść serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Skakałeś po broniach wczoraj na cloudsach około 17? Dobrze wiedziałeś że każdy ma wtedy lagi oraz im to przeszkadza. odrzucam @ Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi