Supremenie Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Nick: $upreme#NieMiły ArenaSkilla.pl Wiek: aktualnie 14 w lipcu 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: jest mało adminów aktywnych i chciałbym troche pomóc bardzo długo gram na serwerze jestem aktywnym minimum 24h w tygodniu. teżbym przychodził jak sie kogoś zgłasza bo najczęściej jak sie kogoś zgłasza to żaden admin nie przychodzi Doświadczenie w adminowaniu: nigdy nie miałem admina ale szybko sie naucze Jak długo gram w CS:GO?: prawie 2300 godzin 3.5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 10:00 do 14:30 18:00 do 22:00 w weekend gram najczęściej od 11:00 do 22:00 Link GT: aktualny gt gt 2 Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: Steam Mikrofon: Tak Mutacja głosu: przechodzę mutacje Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Aplikant nie może mieć aktywnych warnow na koncie. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi