ariekope Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Nick:ariekope Nick admina:lolek Długość bana:permanentny Data i godzina:13;47 Serwer: arena 1v1 Powód bana:cheatowanie Mapa:am_grass Nie wiem skąd pomysł admina (lolka) ze cheatuje aczkolwiek prosiłbym o jakieś uzasadnienie bana wraz z demkiem. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 @ LoleKKamiL Rozpisz demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoleKKamiL Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Grałem na arenach i kilka osób go właśnie zgłosiło, więc postawowilem go chwilę pooglądać po czym zobaczyłem że lata celownikiem po graczach przez ścianę no a po za tym ma 5 stopień i 30h w tej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariekope Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 (edytowane) 30h przy odpaleniu gierki raz na miesiąc to dużo Edytowane 31 Stycznia 2021 przez ariekope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 ariekope gra normalnie beż żadnych wspomagań Lolek następnym razem wejdź do specta i oglądaj graczy bo nawet tego nie zrobiłeś UB. @ Domciarób co chcesz z adminem @ Moderatordo zamknięcia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi