ST0LAR Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)stimek Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)stimek admina Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) DarkYakuza Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Bylismy na zabawie typu rejs z jordem przeszedlem szybciej od niego tego rejsa i powiedzialem mu ze jest gownem dla zartów bo z nim na ts siedzielem i dostalem muta na 60min za obraze.Jezeli obrazilo go to ze jest gownem chodz napewno nie to nawet pisze ze "7. Admin powinien ostrzegać Gracza przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny, na say, HUD lub przez kick z powodem. Szczególnie, gdy widzi danego gracza pierwszy raz na serwerze." No ale zeby za takie cos muta dostac gdy nic na serwerze sie nie dzialo a ja tylko sie odezwalem to nw troche kij w dupie.A i jeszcze jord napisal na seyu ze jestem gównem bo chcielismy zobaczyc czy dostanie gaga noi dostal xd.(to nie pierwszy raz kiedy admin takie cos robi) Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb#2 Data i godzina zdarzenia: 28.01.2021 godzina około 18 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) Demko mapa jb_arcade 15 minuta demka 2 runda 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkYakuza Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 (edytowane) Obraziłeś to dostałeś na 60 minut muta i co w tym dziwnego i nie zrozumiałego XD? Gdybym nie dał gaga jordowi za obrażenie cię na sayu to napisał byś skargę za faworyzacje. Beczkę mam z tych waszych skarg bo i tak nimi nic nie osiągacie. XD Edytowane 28 Stycznia 2021 przez DarkYakuza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 28 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Ale zeby dawac muta za to ze powiedzialem do typa z ktorym sie znam ze jest gownem a ty wiesz ze sie z jordem znam i nawet nie dales mi ostrzeżenia tylko odrazu mut, nawet nie bylo młynu tylko tak o se powiedzielem ze jest gownem, nawet jord nic ci nie powiedzial ze to go obrazilo wiec trch beka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 więc sytuacja wygląda tak, stolar dostał mute wtedy kiedy wygrał ze mną na zabawie typu rejs i powiedział " jord ty gównie " mnie to osobiście nie obraziło nawet jak by powiedział że jestem k*rwą na serwerze mnie by to nie obraziło na serio, znam się ze stolarem długo w tamtej sytuacji byliśmy na ts, a co do mojego gaga to napisałem " stolar jest gówniem " coś takiego, napisałem to specjalnie żeby sprawdzić czy dasz mi gaga jak widac w sb i na demku dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 12:20 - jord na spelling be tworzy napis 'jebac stolar" 12:30 - jord jestes takim gownem - stolar 12:38 - jestes gownem i tyle - stolar 12:55 - jord na spelling be tworzy napis "stolar ma maa" 15:00 - wez go zabij bo jest takim gównem - stolar 15:45 - stolar dostaje mute za obrazę [JPCS] jord :/: ale stolar jest gównem następnie gag na 60min pamiętajcie, że każdy admin ma inny pogląd na wasze treści do odrzucenia, chyba że @ Ciosek coś by chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 @ Ciosekotwórz temat, jeśli masz coś jeszcze do dodania chyba że nie będziesz miał dostępu to zgłoś nam. Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi