domiko17 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Nick: (Na jakim grasz na serwerze)Domin Nick oskarżonego: (Osoby, na którą składasz skargę)nie wiem jaki nick niewiem jaki moze byc nick Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)wyzywa na serwerze Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)dethrun v2 Data i godzina zdarzenia: około godziny 17 nie pamiętam dokładnie Dowody: (Demo/ screeny/ logi serwera)proszę o sprawdzenie logi serwera właczyłem pułapkę a ten do mnie cytując "suka jebana" pozdrawiam 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Przykro mi ale musisz się dowiedzieć jaki nick + przybliżony czas zdarzenia nikt nie będzie patrzył 1h demka w poszukiwaniu jednej obrazy. @domiko17 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi