Dixit1337 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Nick: DixitWiek: 14Dlaczego ja mam otrzymać admina?: No generalnie myślałem,że nauka mi dłużej zajmie dlatego odszedłem no i generalnie chciałbym wrócić ,nie będę pisał,że chce pomóc bo każdy tak pisze 😜.Więc będę oryginalny i napiszę,że reaguje strasznie szybko na zgłoszenia oraz biegnę z pomocą graczom 😜Doświadczenie w adminowaniu: 1 rok na arenie. Jak długo gram w CS:GO?: 4,75 lataW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 15-22 (aktualnie) Link GT: GT Znajomość SM: 5/10Link do profilu Steam: STEAM Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak, bo bym podania nie pisał. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 §5.1. Aplikant musi mieć co najmniej 15 skończonych lat. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi