Bincior Opublikowano 27 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Z gangu wyszedł ❤VAutEr❤ i SzczypsikDo gangu został ulepszony dodatkowy DMG ulepszenie mamy już 6/10! REKRUTACJA DO GANGU ZOSTAJE OTWARTA! Aby dołączyć do gangu trzeba mieć 2500 kredytów! Pamiętajcie o wzorze 1. Nick: 2. Wiek: 3. Dlaczego właśnie ty? : 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypsik Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 1. Nick:♛Szczypsik♛ g4skins.com 2. Wiek:14 3. Dlaczego właśnie ty? : chciałem napisać coś bardziej sensownego niż "a czemu nie ja", ale nie mam pomysłu XD po prostu myślę że jestem dobrym kandydatem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 (edytowane) Przyjmuję, wbije jak będę miał czas lub @ LuCKeR o ile jest jeszcze w gangu Zamykam przy tym rekrutacje Edytowane 7 Maja 2021 przez Bincior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi