jord 124 Napisano 23 Listopada 2020 Cześć, ostatnio mam problem z grami chodzi mianowicie o dzwięk w nie których mam a w nie których nie mam próbowałem w ustawieniach resetowałem dzwiek w grach nic nie pomaga ma ktoś jakiś sposób żeby dzwiek zaczął działać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kennedy 50 Napisano 23 Listopada 2020 Otwórz ustawienia dźwięku i tam będziesz miał napisane "Rozwiąż problemy" może to zadziała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jord 124 Napisano 23 Listopada 2020 @ Kennedy nie raz próbowałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spanko 1160 Napisano 24 Listopada 2020 Sprawdź czy masz aktualne sterowniki/rzeczy związane z windowsem czyli aktualizacje itp. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drix 747 Napisano 24 Listopada 2020 Sprawdź czy kabel ci się dobrze łączy do komputera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malcuch 551 Napisano 24 Listopada 2020 Spróbuj ustawić głośność w mikserze głośności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
naiz 96 Napisano 25 Listopada 2020 (edytowane) Spróbuj podłączyć do innego wejścia oraz możesz spróbować zainstalować starsze sterowniki. Nie działa ci w konkretnych grach? Na konkretnej platformie? Zobacz jeszcze ten link https://help.steampowered.com/pl/wizard/HelpWithGameIssue/?appid=353380&issueid=352&nodeid=61&return_nodeid=7 Edytowane 25 Listopada 2020 przez naiz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bincior 175 Napisano 3 Grudnia 2020 spróbuj kompa do ustawień fabrycznych wziąć lub zaktualizować sterowniki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rastafari 99 Napisano 21 Grudnia 2020 Zaktualizuj sterowniki, albo masz czasami takie coś że w mikserze głośności masz wyciszoną całkowicie grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jord 124 Napisano 8 Stycznia naprawiłem dzięki za porady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach