dawidowa15 Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Nick: zuchn Wiek:18 Dlaczego ja mam otrzymać admina: Ponieważ gracze nie umieją się zachować i Wszczegulności kultury więc składam podanie Doświadczenie a adminowaniu: byłem na 1 serwerze adminem ponad 1,3 roku nikt nie miał do mnie pretensji ale sam stwierdziłem że zmieniam sieć i przyszłem do was Jak długo gram w CS:GO?:okolło 1,2 roku W których godzinach najczęściej gram na serwerze w godzinach od 10 do12 i od 15 do 00:00 jestem do dyspozycji Link do GT: Nie mogę znalezć swojego GT za dużo graczy jest prawie 4k Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam:NonSteam Mikrofon: Oczywiście że tak! Mutacja głosu:Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?:Jasne że Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Jak znajdziesz swoje gt to zgłoś post i je podaj narazie odrzucone. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi