twilight Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Witam was. Od 2 dni mam problem dotyczący komunikatu "cl_flushentitypacket" Podczas gry gdy wychodzi mi ten o to komunikat trochę mnie ścina a po chwili wszystko jest normalnie i znowu ścina. Czytałem że to może być problem z netem ale prędkość internetu jaką mam to Predkość pobierania "5,57 Mb/s" Przesyłanie "17,64 Mb/s" Widziałem też komendy do konsoli które trzeba wpisać m.in: rate 7500 cl_updaterate 20 cl_cmdrate 30 Nic nie dają. Ktoś wie jak naprawić ten błąd? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twilight Opublikowano 22 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 @ Mixel czy problem nadal występuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 @Mixel @ RuteKnie odbieraj tego za reklame po prostu chce mu pomoc dajac jakies linki jak to naprawic https://1shot2kill.pl/topic/15177-problem-cl_flush-entity-packet/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi